Brittains Lane, Sevenoaks, Kent - Architecture Project

Brittains Lane, Sevenoaks, Kent


Contemporary single storey rear extension with internal refurbishment to ground floor level throughout.

The Studio was approached by this private residential client to design a modern, contemporary living environment and to create open plan living, kitchen & diner areas that seamlessly break out onto external landscaped areas to extend the inside/outside feel of the spaces. The result was a clean, lightweight glazed extension that allows natural light to flood the interiors. Being south facing, a generous overhand has been incorporated to extend the sleek profiled flat roof which acts as a brise-soleil, reducing solar gain in the summer months.

SIMILAR PROJECTS


We are inspired by the people we work with